Vizitatori Vizitatori
numarVizitatori nu este disponibil pentru moment.
a a
Afişare conţinut web Afişare conţinut web
Invitatie la Cursurile de Formare

 

Pentru inscrieri la cursurile noastre de formare va rugam apasati aici.

Afişare conţinut web Afişare conţinut web
Despre Proiect

 

Scopul proiectului este imbunatatirea performantelor, a adaptabilitatii si fiexibilitatii organizationale in transporturile feroviare. Proiectul va genera efecte pozitive pe termen lung. Primul efect va fi cresterea flexibilitatii organizationale si a sanatatii si securitatii in munca in...
Citeste mai mult >>

cursuri_pp cursuri_pp

Paricipantii la cursuri vor fi selectati pe baza urmatoarelor criterii: atributiile din fisa postului, interesul fata de programul de formare (scrisori de motivatie), nr. de programe de formare la care au participat in ultimii 3 ani, (CV).

Citeşte mai mult »

evenimente_pp evenimente_pp

 

JOI 3 mai 2012, incepand cu ora 11 va avea loc Conferinta nationala cu titlul „Flexibilitate si adaptabilitate in transportul feroviar" din cadrul proiectului european POSDRU/81/3.2/S/55286.
Conferinta se va desfasura la Sala Galeria Events, Bucuresti, Str. Doamna Cheajna, nr. 26

 

Forum Forum
« Înapoi

Forum prima pagina

In cadrul proiectului se va organiza o retea pentru calitate in transporturile feroviare Sub coorodonarea CENAFER si a Universitatii Petrosani, intreprinderile a caror manageri au participat la programul de formare de la activitatea 2 vor fi invitate sa se alature unei retea informale de intreprinderi din sectorul transporturilor feroviare in vederea stabilirii unei strategii de implementare pilot a unor forme inovatoare de organizare. Reteaua va avea mai multe intalniri, inclusiv on-line, prin intermediul portalului in cursul carora se vor discuta modalitati concrete de implementare pilot a formelor inovatoare de organizare luandu-se in considerare constrangerile legislative, institutionale etc.

 

Citeste tot