Vizitatori Vizitatori
numarVizitatori nu este disponibil pentru moment.
a a
parteneri_fp parteneri_fp
  
CENAFER este desemnat ca organismul naţional specializat al Ministerului Transporturilor, Construcţiilor şi Turismului să asigure formarea-calificarea, perfecţionarea şi verificarea profesională periodică a personalului care efectuează activităţi specifice desfaşurării transportului feroviar în condiţii de siguranţă a circulaţiei, securitate a transporturilor şi de calitate a serviciilor feroviare, precum şi participarea în comisiile de autorizare a personalului cu responsabilităţi în siguranţa circulaţiei din transportul feroviar.
  
Universitatea din Petroşani este o instituţie de învăţământ superior care îşi are începuturile în anul 1948, când, în baza publicării în Monitorul Oficial nr. 177/3august 1948 a Decretului nr. 175/1948 pentru reforma învăţământului, şi a Deciziei ministrului Învăţământului Public privind organizarea învăţământului superior, a fost înfiinţat Institutul Cărbunelui - Facultatea de Exploatarea şi Prepararea Zăcămintelor de Cărbuni - la Petroşani.
  
Lorem Ipsum passage, and going through the cites of the word in classical literature, discovered the undoubtable source. Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of "de Finibus Bonorum et Malorum" (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45